Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Καταγγελία για ψευδές δημοσίευμα από την ΕΡΤ Κομοτηνής που έχει βγάλει μακαρίτη… άνθρωπο με σοβαρά προβλήματα υγείας που ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια από το κράτος.


Πιο πρόσφατη ενημέρωση: 10/05/2019

Η δημοσιογράφος, κυρία Βασιλική Μαχαίρα, της ΕΡΤ Κομοτηνής, αναγνωρίζοντας το λάθος της, μας έβγαλε ζωντανά στην εκπομπή της στην ειλικρινή προσπάθειά της να βοηθήσει τον κ. Σερήφ.

Την ευχαριστούμε θερμά!
 



Ο υπέρβαρος Σερήφ Σιαχίν ζει και ζητάει βοήθεια

Πηγή: http://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/o-ypervaros-serif-siachin-sti-rodopi-zei-kai-zitaei-voitheia/

                                                                        10.05.2019


Πιο πρόσφατη ενημέρωση: 09/05/2019, ώρα 20:00 μμ:
 
 Περίπου μία ώρα μετά τη δημοσίευση του άρθρου μας επικοινώνησε μαζί μου η κυρία Βασιλή Μαχαίρα, Αρχισυντάκτρια στην εταιρεία ΕΡΤ Κομοτηνης, και μου είπε ότι της είχαν δώσει την εσφαλμένη πληροφορία από το νοσοκομείο ότι τον Φεβρουάριο του 2017 ο κ. Σερήφ πέθανε.


 Η δημοσιογράφος είναι πολύ πρόθυμη να αποκαταστήσει το λάθος στη δημοσίευσή της και θέλει πάρα πολύ να βοηθήσει τον κ. Σερήφ, να ασχοληθεί με την περίπτωσή του, όπως είχε κάνει και τότε και να τον επισκεφτεί στο σπίτι του.

  Αύριο, Παρασκευή, στις 08:05 πμ, θα με βγάλει στον αέρα στην ΕΡΤ Κομοτηνής http://www.ert.gr/news/komotini/ για να μιλήσω για τις ενέργειες που έχουμε κάνει ως ομάδα ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ, που έχουμε απευθύνει επιστολές σε όλους τους αρμόδιους κι ακόμα δεν έχουμε δει ανταπόκριση από κανέναν.


Η Επιστολή της καταγγελίας:

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Προς Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.)
ncrtv@otenet.gr


Θέμα: Καταγγελία για ψευδές δημοσίευμα από την ΕΡΤ Κομοτηνής που έχει βγάλει μακαρίτη… άνθρωπο με σοβαρά προβλήματα υγείας που ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια από το κράτος.

Αγαπητοί κύριοι,

Θεωρούμε καθήκον μας να σας αναφέρουμε το δημοσίευμα της ΕΡΤ Κομοτηνής, στις 16 Φεβρουαρίου 2017, με υπογραφή της υπεύθυνης συντάξεως, κυρίας Βασιλικής Μαχαίρα, το οποίο βεβαιώνει ότι «έσβησε ο υπέρβαρος Σερήφ» ενώ όμως ο γνωστός, από πολλά δημοσιεύματα, κύριος Σιαχίν Σερήφ, είναι ολοζώντανος κι εξακολουθεί και ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει προκαλέσει δυσάρεστες καταστάσεις στη ζωή του κ. Σερήφ καθώς:

α) Έχει αναστατωθεί η οικογένειά του αφού αρκετοί συγγενείς νόμιζαν ότι ο άνθρωπος έχει πεθάνει.

β) Δεν ασχολείται κανείς πλέον μαζί του και με την ιδιαίτερη ανάγκη του αφού τον νομίζουν για πεθαμένο. Πρόκειται για φτωχή οικογένεια και δεν είναι σε θέση να αντιδράσουν.

Επίσης, σε περίπτωση που επικοινωνήσετε με την ΕΡΤ και σας πουν, προκειμένου να τα «μπαλώσουν», ότι το δημοσίευμα δεν αφορά τον ίδιο, αλλά τον πατέρα του, σας ενημερώνουμε ότι ο πατέρας του κυρίου Σιαχίν Σερήφ είναι ολοζώντανος και δεν έχει κανένα πρόβλημα παχυσαρκίας καθώς ζυγίζει 65 το πολύ.

Η δημοσίευση της ΕΡΤ Κομοτηνής βρίσκεται στον σύνδεσμο:

http://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/komotini/komotiniesvise-y-ypervaros-serif/?fbclid=IwAR1AngUYS5cOTnEwX6G04oUqVvNt5QTmVfJlnWUMzDR24S-GZtGZRNoxJuk







Τον κύριο Σιαχίν Σερήφ μπορείτε να τον καλέσετε στο κινητό του με αριθμό 6947102001 καθώς το έχει δημοσιεύσει ο ίδιος, προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι πραγματικές συνθήκες: https://www.facebook.com/sahin.serif.9/posts/846440022176432

Βίντεο από τον Ιούλιο του 2017, στο οποίο ζητάει βοήθεια: https://www.facebook.com/sahin.serif.9/videos/pcb.671121303079394/846437655510002/?type=3&theater





Το προφίλ του στο Facebook είναι το εξής: https://www.facebook.com/sahin.serif.9

Απαντάει αμέσως.

Παρακαλώ πολύ για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή σας καθώς και να με ενημερώσετε για τον αριθμό πρωτοκόλλησης αυτής της επιστολής και για τις ενέργειες που θα πράξετε.

Με εκτίμηση,
Ανδρέας Μπαρδάκης

Δημιουργός της Διαδικτυακής ομάδας «ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ»,
η οποία ξεπερνάει τα 50.000 μέλη.
https://www.facebook.com/groups/sinigoros.amea/

Κοινοποίηση:
Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι
panayotedimitras@gmail.com

Για απευθείας επικοινωνία με τον κ. Σερήφ (έχει δημοσιεύσει και το τηλέφωνό του): https://www.facebook.com/sahin.serif.9/posts/846440022176432


Ιστορικό επιστολών και σχετικών άρθρων:

http://logistis-amea.blogspot.com/2019/05/25.html

http://logistis-amea.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html

http://logistis-amea.blogspot.com/2019/05/blog-post.html

http://logistis-amea.blogspot.com/2019/05/300.html

http://logistis-amea.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html

http://logistis-amea.blogspot.com/2019/04/blog-post_13.html



https://logistis-amea.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, εφόσον επιθυμείτε απάντηση στο ερώτημα σας, καλύτερα να έρθετε στη διαδικτυακή ομάδα του Facebook «Συνήγορος των ΑμεΑ», διότι εδώ πλέον δεν προλαβαίνουμε να δίνουμε απαντήσεις, καθώς τα ερωτήματα που λαμβάνουμε σε καθημερινή βάση είναι πάρα πολλά.
Ο σύνδεσμος που οδηγεί στην ομάδα μας: https://www.facebook.com/groups/sinigoros.amea/