Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΑ - ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

            ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ      «ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΑ - ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»
Φίλοι μου, καλησπέρα σας, επιτέλους ήρθε η ώρα!

Καλούμε όλα τα ιδρυτικά μέλη και κάθε έναν που ενδιαφέρεται να γίνει νέο μέλος , την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, στην 1η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, ώρα 17:00, στο Μύρτιλλο καφέ, Ευσταθίου Λάμψα και Τριφυλίας (Πάρκο ΚΑΠΑΨ), Αθήνα, πολύ κοντά στη στάση ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ.





Θέματα ημερήσιας διάταξης θα είναι:

1. Έγκριση αιτημάτων νέων μελών.

2. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης

3. Εκλογή Έφορευτικής Επιτροπής

4. Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

   Εκεί θα εκλέξουμε το τακτικό Διοικητικό συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή του Σωματείου μας, γι’ αυτό και απαιτείται η παρουσία των ιδρυτικών μελών.

   Όσοι θέλετε να έρθετε να γραφτείτε ως τακτικά μέλη είστε ευπρόσδεκτοι. Το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του συλλόγου μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:

Το έντυπο ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ από εδώ:
https://drive.google.com/file/d/1Vsa1-MJDDGYb-XoycNVRfKU-hbLVf_36/view

   Μπορείτε να τη συμπληρώσετε, να την εκτυπώσετε, να την υπογράψετε και να μας την στείλετε στο Email του συλλόγου: sinigoroi.amea@gmail.com ή να τη φέρετε την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης και φυσικά θα μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτήν με δικαίωμα ψήφου κι εκλογής.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΕΧΕΤΕ, Π.Χ. ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ή ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ: ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΑΜΕΑ (ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ), ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΛ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΑΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΑ ή ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΑΜΕΑ.

   Η εγγραφή στον σύλλογο είναι 5 ευρώ και η ετήσια συνδρομή 10 ευρώ, το ποσό των 15 ευρώ θα πρέπει να καταβληθεί μαζί με την αίτηση μέλους και θα σας δοθεί επίσημη Απόδειξη Είσπραξης του Συλλόγου. Τα τακτικά μέλη για να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση θα πρέπει να είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

   Τα άτομα από επαρχία που δεν θα μπορέσουν να έρθουν θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να οργανωθεί ο σύλλογος, να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό και να αποκτήσει τον δικό του χώρο.

  Πιο μετά θα δούμε με ποια άτομα θα μπορέσουμε να ανοίξουμε παραρτήματα σε άλλα μέρη της Ελλάδας , θα είναι εύκολο αφού θα μπορεί ακόμα κι ένα άτομο μόνο του να ανοίξει ένα επίσημο παράρτημα του συλλόγου στην πόλη κατοικίας του.

  Επίσης, ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ θα κατεβάσουν το σχετικό έντυπο από εδώ και θα μας το στείλουν το αργότερο έως 15/05/2018 στο
sinigoroi.amea@gmail.com:
https://drive.google.com/open?id=1J2Oz8dwjZohOilJ-vEmBOj9IrxnGFfzg


 
  Ελάτε να ενωθούμε, να γίνουμε ένας αγωνιστικός σύλλογος ενεργών πολιτών που θα εκπαιδευτούμε στο πώς να συνηγορούμε για τα δικαιώματά μας και τα δικαιώματα όλων των ΑμεΑ, να γίνουμε πολλοί, να γίνουμε ένας μικρός στρατός από ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ που θα ακούγεται η φωνή του, θα ταράζει το κράτος στη νομιμότητα και θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα των αδύναμων.


  Όσοι θέλετε πραγματικά να στηρίξετε αυτόν τον πρωτοφανή αγώνα ελάτε να γίνετε άμεσοι συνεργάτες μου με το να δηλώσετε συμμετοχή στο ΔΣ.

Σας καλώ όλους να γίνουμε οι «ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΑ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ».

  Πλέον θα περάσουμε στη δράση και θα ξεσηκώσουμε όλο το αναπηρικό κίνημα διδάσκοντάς το να απαιτήσει τα δικαιώματά του με τον τρόπο που πρέπει: ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΤΗ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ.


ΔΙΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Ανδρέας Μπαρδάκης


http://logistis-amea.blogspot.com/

Έκτακτη πρόσκληση στους φίλους αναγνώστες που ρωτούν:
Ελάτε στην ομάδα μας ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ προκειμένου να συμμετέχετε στην ομαδική μας προσπάθεια.

Οι συνεργάτες και τα μέλη της ομάδας μας θα σας εξυπηρετήσουν.
https://www.facebook.com/groups/sinigoros.amea/

5 σχόλια:

  1. απο επαρχια πως κανουμε εγγραφη ευχαριστω και μπραβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτα ο θεος όταν κατέβω Αθηνα θα κάνω ενέργειες να γραφτω και εγώ στο σύλλογο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα είμαι και εγώ αμεα για ψυχιατρικό λόγο και θα ήθελα να διεκδικήσω τα αναδρομικά μου περνώ 618 ευρώ σύνταξη από το ΙΚΑ παρακαλώ δεν έχω χρήματα για δικηγόρο μπορείτε να βά
    Επικηνονησετε μαζί μου ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, εφόσον επιθυμείτε απάντηση στο ερώτημα σας, καλύτερα να έρθετε στη διαδικτυακή ομάδα του Facebook «Συνήγορος των ΑμεΑ», διότι εδώ πλέον δεν προλαβαίνουμε να δίνουμε απαντήσεις, καθώς τα ερωτήματα που λαμβάνουμε σε καθημερινή βάση είναι πάρα πολλά.
Ο σύνδεσμος που οδηγεί στην ομάδα μας: https://www.facebook.com/groups/sinigoros.amea/