Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Η καταγγελία μας έλαβε την υποστήριξη του καθηγητή Γεωργίου Α. Βάμβουκα

Επιθυμώ να ευχαριστήσω δημοσίως τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κύριο Γεώργιο Α. Βάμβουκα για τη φιλοξενία και τον σχολιασμό της επιστολής μου στην εφημερίδα και στην ιστοσελίδα της KONTRANEWS.
Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε κάνει καταγγελία στην υπουργική απόφαση που ρυθμίζει τον Ν.4320/15 για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης

Η καταγγελία

Περίληψη της καταγγελίας κατανοητή στον κοινό νου

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό RADIO 98,4 στην εκπομπή του κυρίου Σαχίνη









«Γι’ αυτό το εξαιρετικά σοβαρό θέμα, από τον κύριο Ανδρέα Μπαρδάκη έλαβα μια εμπεριστατωμένη και άρτια τεκμηριωμένη επιστολή.
Η Kontranews είναι πολύ ευαίσθητη σε κοινωνικά θέματα, που αφορούν άτομα τα οποία διαβιούν σε συνθήκες εξαθλίωσης και ακραίας φτώχειας. Ο Ανδρέας Μπαρδάκης έχει αναπτύξει αξιοσημείωτη και έντονη δραστηριότητα σε κοινωνικά θέματα, που σχετίζονται με τα δικαιώματα των ΑμεΑ (Άτομα με ειδικές Ανάγκες) και τη στήριξη των ευπαθών οικονομικών ομάδων του ελληνικού πληθυσμού.»


ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Το άρθρο του κ. Γ. Βάμβουκα στην KONTRANEWS
Ραγδαία η αύξηση των ατόμων που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας


Ευχαριστώ και πάλι τον αξιόλογο κύριο καθηγητή της ΑΣΟΕΕ για την ευαισθησία του και το άμεσο ενδιαφέρον του να προβάλλει το κοινωνικό ζήτημα που θίγουμε.

Ανδρέας Μπαρδάκης



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisRBuAWO9LqfyyFdcezWgsjn-SbZRfnaK0Vu_8UIXD8VKQJmp2W4kSYz4KyzJ6uk3ESjxlCkEnp0uG9o0dy31CazKRJE0UmcvOFPSl0_lNQVV5knZ5ZY2V_co8JMgGFEiUrG0b6nx9UP4o/s1600/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B1%CF%82+%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82+small.jpg 9 Ιανουαρίου 2016
Έκτακτη πρόσκληση στους φίλους αναγνώστες που ρωτούν:
Όσοι μπορείτε μπείτε στην ομάδα μας "ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ" προκειμένου να συμμετέχετε σε ομαδικές συζητήσεις διότι δεν προλαβαίνω τον ρυθμό των ερωτήσεων και χρειάζεται να μετατραπεί σε συλλογική αυτή η δράση που έχω ξεκινήσει.

https://www.facebook.com/groups/sinigoros.amea/


Twitter

http://logistis-amea.blogspot.com/

Έκτακτη πρόσκληση στους φίλους αναγνώστες που ρωτούν:
Ελάτε στην ομάδα μας ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ προκειμένου να συμμετέχετε στην ομαδική μας προσπάθεια.


Οι συνεργάτες και τα μέλη της ομάδας μας θα σας εξυπηρετήσουν.
https://www.facebook.com/groups/sinigoros.amea/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, εφόσον επιθυμείτε απάντηση στο ερώτημα σας, καλύτερα να έρθετε στη διαδικτυακή ομάδα του Facebook «Συνήγορος των ΑμεΑ», διότι εδώ πλέον δεν προλαβαίνουμε να δίνουμε απαντήσεις, καθώς τα ερωτήματα που λαμβάνουμε σε καθημερινή βάση είναι πάρα πολλά.
Ο σύνδεσμος που οδηγεί στην ομάδα μας: https://www.facebook.com/groups/sinigoros.amea/