Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Είστε ευπρόσδεκτοι στο νέο μας φόρουμ "Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ"


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisRBuAWO9LqfyyFdcezWgsjn-SbZRfnaK0Vu_8UIXD8VKQJmp2W4kSYz4KyzJ6uk3ESjxlCkEnp0uG9o0dy31CazKRJE0UmcvOFPSl0_lNQVV5knZ5ZY2V_co8JMgGFEiUrG0b6nx9UP4o/s1600/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B1%CF%82+%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82+small.jpg Φίλοι μου γεια σας!

Κάποιοι από εσάς μπορεί να με θυμάστε από γνωστό φόρουμ σχετικό με την αναπηρία, το οποίο όμως έχει κλείσει από καιρό κι έτσι στερηθήκαμε τη δυνατότητα να ανταλλάσουμε απόψεις, με σκοπό την πλήρη ενημέρωση στα δικαιώματα μας και τις υποχρεώσεις μας με το κράτος.

Πολλούς ανθρώπους μας έχει τσακίσει η οικονομική ύφεση και υποστήριξη καμία... Γι΄αυτό κι έχω βάλει σκοπό να τσακίσω τη μιζέρια με το να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω καλά, - αφιλοκερδώς πάντα, εννοείται, - να στηρίξω τους συμπολίτες μου που μπορεί να συμπάσχουν περισσότερο από μένα. 
 
Διαπιστώνω όμως, ότι η ιστοσελίδες τύπου blogspot, καθώς επίσης και οι ιστοσελίδες μου στο facebook δεν επαρκούν για να καλυφθούν οι ανάγκες μιας τόσο μεγάλης ομάδας της κοινωνίας. Αναφέρομαι στα άτομα που έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την αναπηρία.

Έτσι, σκέφτηκα να φτιάξω αυτόν εδώ τον χώρο, την «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑμεΑ» για να έχουμε τη δική μας κοινότητα όπου θα συζητάμε ό,τι απορίες έχουμε, για ο,τιδήποτε μας αφορά και για να επικοινωνούμε κι όλας.

Ελπίζω σε μια καλή αρχή για όλους μας, εδώ είστε ΟΛΟΙ ευπρόσδεκτοι, ακόμα και οι επαγγελματίες για να ενημερώσετε τον κόσμο μέσα από τα σχόλια σας (για τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας) σχετικά πάντα με την αναπηρία, επειδή είστε όλοι απαραίτητοι σ’ αυτή τη συλλογική προσπάθεια για την υποστήριξη στην αναπηρία.

Το φόρουμ παρέχεται δωρεάν από τη ForumUp Creative Community και δεν κερδοσκοπεί οικονομικά ή υλικά με κανέναν τρόπο.


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

http://amea.forumup.gr/

Ανδρέας Μπαρδάκης, λογιστής.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisRBuAWO9LqfyyFdcezWgsjn-SbZRfnaK0Vu_8UIXD8VKQJmp2W4kSYz4KyzJ6uk3ESjxlCkEnp0uG9o0dy31CazKRJE0UmcvOFPSl0_lNQVV5knZ5ZY2V_co8JMgGFEiUrG0b6nx9UP4o/s1600/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B1%CF%82+%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82+small.jpg 9 Ιανουαρίου 2016
Έκτακτη πρόσκληση στους φίλους αναγνώστες που ρωτούν:
Όσοι μπορείτε μπείτε στην ομάδα μας "ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ" προκειμένου να συμμετέχετε σε ομαδικές συζητήσεις διότι δεν προλαβαίνω τον ρυθμό των ερωτήσεων και χρειάζεται να μετατραπεί σε συλλογική αυτή η δράση που έχω ξεκινήσει.

https://www.facebook.com/groups/1240016732679704/


7 σχόλια:

  1. δεν μπορώ να μπω στο forum!!!!!μετά απο λίγα δευτερόλεπτα μού βγάζει σάιτ με διαφήμιση !!!!!κάντε κάτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eπειδή οι ιστοσελίδες forumup.gr δεν είναι δικής μας ιδιοκτησίας, απλά μας προσφέρονται δωρεάν, εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε.

      Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε ένα πρόσθετο στο πρόγραμμα περιήγησης (Mozilla, Chrome) που να εμποδίζει την εμφάνιση διαφημίσεων, όπως είναι το Adblock, το Adblock Edge, Adblock plus κτλ.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΠΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΜΕΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα ειμαι αμεα. δουλευω στην υδρευση του νησιου μου και δεχομαι προσβολες για την αναπηρια μου απο μια συναδελφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπέρα μηπως γνωριζετε με ποσα μορια εχει καποιο αμεα πιθανοτητες να διοριστει μεσω ασεπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα σας.μια ερωτηση.μπορω να δηλωσω σε προκηρυξη Ασεπ εκτος απο θεσεις Αμεα και θεσεις γενικες?ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μου εχουν βαλει ότι νοσω από σχιζοφρενεια ενώ είμαι διπολικος.σημερα περασα από τα κεπα και προσπαθώντας να συμπλεύσω με την πρωτη και σφαλτη διαγνωση τα εκανα χειροτερα.καλα να παθω που δεν ημουν αληθινος.με τις υγειες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, εφόσον επιθυμείτε απάντηση στο ερώτημα σας, καλύτερα να έρθετε στη διαδικτυακή ομάδα του Facebook «Συνήγορος των ΑμεΑ», διότι εδώ πλέον δεν προλαβαίνουμε να δίνουμε απαντήσεις, καθώς τα ερωτήματα που λαμβάνουμε σε καθημερινή βάση είναι πάρα πολλά.
Ο σύνδεσμος που οδηγεί στην ομάδα μας: https://www.facebook.com/groups/sinigoros.amea/